AG Solar

Skok na vsebino // Skok na meni

Sončne elektrarne

Projektiranje, izvedba in vzdrževanje agrivoltaike, sončne elektrarne na degradiranih področjih ali zemeljske sončne elektrarne


S sončnimi elektrarnami posegamo v okolje, ampak na zeleni način. Gradimo jih na nerentabilnih zemljiščih, zapuščenih in težko dostopnih lokacijah. Skrbimo, da ne uničujemo kvalitetne kmetijske zemlje. Naj nam ne bo vseeno, kaj bomo pustili potomcem!

Agrivoltaika

Imate lokacijo, veliko vsaj 7.000m2? Je obrnjena na jug in ni osenčena? Je v bližini daljnovod? Vas zanima, kako postaviti elektrarno na kakšni lokaciji? Imamo znanje in ideje, lahko vam pomagamo! Pokličite in dogovorili se bomo o obliki sodelovanja: nakup lokacije, partnerstvo, najem …

Sončne elektrarne na degradiranih področjih

Zgradili smo 33 MW elektrarn na degradiranih področjih v Veliki Britaniji in Nemčiji. To so pokrita odlagališča komunalnih odpadkov, gradbenih in nevarnih odpadkov. Imamo vsa znanja za postavitev takšne elektrarne, z veseljem delimo izkušnje in znanja za postavitev takšne elektrarne tudi v vaši občini!

Zemeljske sončne elektrarne

Največji delež zgrajenih elektrarn so klasične zemeljske elektrarne. Imate idejo? Ne veste, kako se je lotiti? Kje pričeti? Pokličite nas!


Iskalnik
AG Solar — Uvodna stran